Scapă de toxine ca să ai imunitate puternică și întinerești în fiecare zi

Curs online experiențial din 8 Ianuarie 2021: Experimentezi în
6 săptămâni cum să elimini deșeurile din corpul tău ca să-ți întărești sistemul imunitar, să te regenerezi

Ai auzit de cursa șobolanului, varianta alimentație?

Îți place să mănânci însă te simți mai mereu balonat și obosit? Simți că ai probleme cu digestia, că mersul la toaleta a devenit un chin?

 Îți simți corpul greu și îmbâcsit ? Simți că nu te odihnești, deși dormi 7-8 ore? 

Respiri greu noaptea, simți că ești ca un sac cu cartofi când e să te întorci de pe o parte pe alta? Ai vrea să te eliberezi de toxine și nu știi din ce parte să începi?

Cum să te eliberezi din această cursă?

Ca om, ești măcinat de frici, griji, furie, panică în loc să simți siguranță, iubire, apreciere. Cum să ieși din aceasta cursa?
De obicei mănânci și mănânci prostii care îți lasă cadou o grămadă de toxine. 
 
Dacă gândești la rece, ai tot timpul ocazia să alegi să mănânci sănătos. Ce te împiedică? Poate kilogramele de toxine de care nu știi cum să scapi?
Dacă ar fi să numești cauza principală a suferințelor tale – dar și a eliberării tale, toxinele sunt cuiul lui Pepelea!
 
Curățenie… și mai rămâi și cu bani în buzunar pentru mâncare de calitate!

Eu, de 36 de ani am scăpat de toate aceste neplăceri. Am experimentat până am găsit cele mai simple moduri care să mă elibereze de toxine și să-mi restarteze metabolismul.

Această detoxifiere aduce foarte multe beneficii,

doar dacă o faci!

Știu cum îți este. Eu ajunsesem să nu mai vreau să mănânc… decât să mă simt așa de balonată și greoaie după. Mai pierdeam și ore la toaleta. Aveam 20 de ani și de multe ori mă striga mama și după 1 oră, să vadă dacă am eliberat baia. Nu știam ce să fac. Îmi dădeam seama că nu e normal să fie așa dar nu știam ce să fac.

Ce m-a salvat? 

Pe-atunci, acum 36 de ani, eram interesată de meditație, yoga, metode de relaxare și…într-o zi am dat și peste metode de detoxifiere, de curățare. Am început să citesc și să aplic tot ce simțeam că mă poate ajuta.

Am avut poate noroc și mi-a placut să experimentez aceste metode de detoxifiere. Am început de timpuriu să le folosesc. Peste 15 metode de folosire a apei ca detoxifiant. Mai în joaca mai în serios am experimentat cam tot ce aflam despre detoxifiere, metode mai complicate, mai spartane (când situația o cerea) sau metode simple, blânde și la îndemână, aplicate anual.

Am mai fost în impas când mi se recomanda operația sau punga cu medicamente, viața ne încearcă pe toți, însă eu am ales mereu să-mi eliberez corpul de toxine. 

Ce îți propun eu, este soluția pentru a scăpa de toxine!

Înveți cum să te folosești inteligent de apă ca să speli din corpul tau toxinele și kilogramele în plus. Câștigi un corp ușor, îți dai restart la metabolism și îți întărești sistemul imunitar. Întinerești!

Te invit într-o călătorie de 6 săptămâni alături de mine. Lucrăm împreună și  experimentezi o detoxifiere cinstită din confortul casei tale.

Experimentăm împreună, pe o structură clară de detoxifiere făcută de mine ani de zile!

Asta înseamnă să fii dispus să experimentezi săptămânal noi moduri în care scapi de toxine folosind inteligent apa.

Te invit la 6 webinarii live, online, de aproximativ 2 ore fiecare. În fiecare vineri, de la ora 19:00 ne vom da întâlnire online, în webinar.

La fiecare întâlnire live, vei primi misiuni concrete pe care va fi nevoie să le realizezi.

Toată această experiență o vom face interactiv. Tu vei face exact ceea ce voi face și eu, în acelasi timp cu tine.

Am și bonusuri pentru tine. Am conceput o călătorie în care ne oferim ocazia să ne facem curățenie în corp. Doar vine Primăvara!

Totul, ca să reușești să ajungi la final, cu o experiență valoroasă pentru corpul tău, pentru tine. Eliberarea de toxine!

Sunt 8  misiuni concrete de realizat. Le voi explica pe toate, pe rând, în detaliu, până în măduva oaselor. Le execuți pe toate și îți faci o detoxifiere pe care demult ți-o dorești!

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

De ce ai veni cu mine în această călătorie pentru detoxifierea corpului tău

În primul rând pentru că pot fi ghidul tău și coechipierul tău
care te ajută să ai rezultate în Misiunile din această călătorie!

Despre Cornelia Manole

Sunt Cornelia, 56 de ani, pasionată de-o viață de nutriție sănătoasă și cu o experiență de 35 de ani în programe de detoxifiere. 

Mulțumesc Universului și ție! Eram de mult oale și ulcele însă m-au salvat mijloacele naturale, ușoare, de detoxifiere, de eliberare de toxine și hrana vie. 

 De câte ori am căzut de atâtea ori m-am ridicat. Atunci când nu am mai știut de mine, m-a ridicat prietenul Isus.

Tot ce împărtășesc am experimentat personal, le-am verificat în Facultatea de nutriție, Masterul de Știintele nutriției, Congresul de nutriție de la Granada, Congrese de coaching și de terapii complementare. Acum sunt la doctorat în cadrul Universității de Medicină din Timișoara.   

Cea mai mare provocare pentru mine, a fost să ies din bârlogul meu și să-ți împărtășesc și ție, acum, toate aceste lucruri. Poți să te folosești și tu de ce știu eu acum. Experiențele mele te pot susține și pe tine să faci primul pas spre sănătatea ta.

Beneficiile pe care le obții tu când urmezi
programul acesta de detoxifiere, împreună cu mine

Și în al doilea rând sunt importante beneficiile pe care le ai dacă alegi să intri în acest program

Când te gândești ce bine poate să-ți fie! Sunt rezultate concrete pe care poți să le ai și tu cu ajutorul detoxifierii, prin folosirea inteligentă a apei.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Ce vei învăța în fiecare etapă pentru a ajunge la rezultatele dorite

Pentru eliberarea corpului tău de toxine și de kilogramele în plus, parcurgi următoarele etape:

 • Importanța celor 3 piloni pe care se  sprijină sănătatea ta. Hrană. Apă. Aer. Ințelegi relația dintre acești trei piloni ca să știi cum poți tu să colaborezi cu ei ca să fii sănătos și cu chef de viață.
 • Importanta hranei. Înveți despre nutrienții necesari diferitelor organe cu specific pe detoxifiere, despre funcțiile organelor tale interne ca să știi cum să faci echipa cu ele, să le ajuți să funcționeze optim.
 • Acomodarea. Afli care este Harta călătoriei tale ca să-ți detoxifiezi principalele organe. Afli Lista cu alimente permise în aceste 6 săptămâni.
 • Jurnalul alimentar și importanța acestuia atunci când vrei să te hrănești sănătos ca să-ți descifrezi hoții de energie și să știi cum să-i driblezi. 
 • Prezentarea calatoriei in cei 6 pasi. Aici deja vei afla care sunt stațiile principale in călătoria ta pentru eliberarea de toxine ca să știi să-ți faci bagajul. Adică afli  care este Programul pentru urmatoarele 6 săptămâni ca să te simți confortabil și să știi care este miza pentru ce ai tu de făcut. 
 •  Colonul. Deja începem. Înțelegi care este importanța colonului în  procesul tău de digestie si metabolism. Înveți cele 6 reguli alimentare care ajuta la menținerea sănătății colonului. Primești procedura de detoxifiere și de deparazitare a colonului, până la cele mai mici detalii ca să trecem la treabă și timp de 6 săptămâni să-i dai colonului ce-i al colonului. Merită din plin dragul de el! 
 • Emotiile. Înțelegi importanța și rolul emoțiilor in sănătatea ADN-ului tău. Înveți cum să cultivi emoțiile pozitive ca să te asiguri că hrana pe care o mănânci este pentru corpul tău mană cerească și nu otrava.
 • Acum este momentul să faci diferența între: Reacție, Emoție, Sentiment, Obicei, Trăsătură, Caracter.
 • Înveți și îți însușești o noua viziune despre Apa. Înțelegi care este rolul Apei în corpul tău, și devii coechipierul ei în această lume în care lupți din greu să fii sănătos. Apa te ajută să fii sănătos daca și tu ții aproape de ea.
 • Relația Apei cu Hrana. Înveți cum să faci ca apa să fie pentru corpul tău un râu dătător de viață.
 • Rinichii. Înveți despre rolul și cât de importanți sunt rinichii tăi, care sunt funcțiile lor ca să știi cum să-i ajuți ca și ei să te ajute pe tine. 
 • Importanța rinichilor pentru corpul tau. Aici vei descoperi o noua viziune despre relația dintre rinichii tăi și emoțiile tale. Înveți cum să folosești acestă relație pentru câștigul tău personal, atât în planul sănătății tale cât și în alte planuri ale ființei tale. Ești mai mult decât corpul tău, mai mult decăt gândurile tale, mai mult decăt emoțiile tale. Pentru a ajunge aici , vei înțelege cum apa, rinichii te ajută să depășești frica și alte emoții blocante.
 • Înveți să folosești alimentele care întrețin rinichii în stare optimă de funcționare. Afli de ce unele alimente ajută rinichii iar altele îi distrug.
 • Ce să eviți ca să-ți menajezi rinichii. Ca să îți păstrezi rinichii sănătoși îveți care sunt alimentele nefaste pentru ei.
 • Procedura de detoxifiere a rinichilor. Aici primești toate detaliile despre cum să aplici in următoarele 6 zile procedeul prin care să realizezi curățarea rinichilor tai.
 • Exercitiul pentru sănătatea rinichilor tăi. Înțelegi și verifici pe pielea ta cum funcționeaza acest exercițiu si simti tu care sunt efectele acestuia in corpul tău.
 •  Sistemul nervos. Neuronii. În aceasta etapă înțelegi ce este sistemul nervos și de ce este atât de important să ai un sistem nervos sănătos. Vei fi și tu fascinat de această boltă ceresca adusăa de Creator la nivel micro, chiar în capul tău. Și mai mult decât atât vei înțelege importanta adâncă a acestui sistem, ce comoară este ascunsă în cutia ta craniană.
 • Gândurile. Aceasta este deja la o altă dimensiune  ceea ce ai înțeles din prima parte. Deși gândurile nu se văd, ele totuși au efecte palpabile, reale în viața ta. Vei învăța de ce este atât de important să devii conștient de ce gânduri  bîzîie în viața ta, cum îți influențează starea de sănătate.
 • Puterea gândurilor. Dacă picioarele te ajută să te deplasezi până la colț să cumperi pâine, gândurile pot să te ridice pe culmile gloriei sau pot să te distrugă ți să-ți distrugă viața. Înveți cum să faci diferența și mai ales cum să le folosești pentru prima variantă, să lucreze pentru tine.
 • Relația dintre ce gândești, ce mănânci și ce simți. Înveți cum să folosești această relație în favoarea ta. Mai întâi devii conțtient și sigur nu vei mai uita toata viața despre ce înveți acum.
 • Surse de poluare ale sistemului nervos. Vei descoperi atât sursele de poluare dar mai ales cum să reduci, să contracarezi. Meriți să știi cum să te folosești de metode simple, la îndemâna ta ca să nu-ți mai fie afectat sistemul nervos.
 • Alimente valoroase pentru intreținerea optimă a sistemului tău nervos. Vei experimenta în direct alimentele care detoxifiaza și susțin sănătatea neuronilor tăi.
 • Alimente de evitat pentru că sunt inamicii neuronilor. aici doar vei primi lista alimentelor de evitat. Îți vei da seama cum te-au afectat aceste alimente inamice și nu vei mai fi curios să te bazezi pe ele în alimentația ta viitoare.
 • Procedura de detoxifiere a sistemului nervos. Vei primi în detaliu această procedură astfel încât s-o poți aplica din următoarea zi astfel încât să-ți dai ocazia ca în următoarele 6 zile să simți pe pilea ta diferențele ți avantajele.
 • Exercițiul pentru susținerea sănătății neuronilor. Și pentru neuroni sunt exerciții care le asigură sănătatea și cheful de viață. Meriți să beneficiezi și tu de aceste efecte, ca să nu mai spun de cât de fericiți vor fi neuronii tăi!
 • Înveți despre cum să ții farfuria asezata pe cei 3 piloni ai sănătății tale, sa fie toți cam la același nivel ca să stea farfuria bine, să nu se verse mâncarea, să nu mai irosești energia.
 • Ficatul. Înțelegi care este importanța ficatului în corpul tău. Afli lucruri importante despre cum funcționează el și în acest fel devii conțtient de relația directa, de echipa pe care o ai de onorat și tu. 
 • Poluanti pentru ficat. Ca să ajugi să ai un ficat ca nou este necesar să știi cum îți este el acum, la ce factori nocivi îl expui, cum  este afectat. Următorul pas este să ții seamă de ce ai descoperit și să alegi ceea ce il susține pe ficatul tău, să fie sănătos.
 • Puterea iubirii necondiționate și a iertării, autoiertării. În acest pas important este că suntem împreună în acest proces. Ai șansa ca aici , impreună să descoperi drama pe care poate ficatul tău încă o trăiește din tot felul de evenimente din viața ta. A sosit și pentru el momentul izbăvirii, momentul vindecării. Vei înțelege ca pentru un ficat sănătos este nevoie să se elibereze de durerile fantome dar care îi provoacă o mare suferință. În acest program înveți cum să-ți eliberezi ficatul de toate aceste otrăvuri.
 •  Alimente care ajută ficatul în funcționarea lui optimă. Afli care mâncare este balsam pentru ficat și începi din următoarea zi să-ți hrănești ficatul cu ceea ce îi face bine, îl detoxifiază.
 • Alimentele care distrug ficatul. Alimentele de evitat. Vei primi lista dar mai ales vei înțelege la ce ți-ai expus ficatul atâția ani. Ai șansa ca din conștientizare și adîncă înțelegere să-ți fii cel mai bun prieten pentru ficatul tău.
 • Procedura de detoxifiere a ficatului. Așa cum deja te-ai obișnuit, primești până la ultimul detaliu, cum să procedezi casă-ți cureți ficatul  în confortul casei tale.
 • Exercițiul pentru sănătatea ficatului tău. Da, vei primi și mai ales vei practica incepănd cu următoarea zi, acest exercițiu de revigorare a ficatului tău.
 •  Lichidele corpului, sângele si limfa. Faci cunoștință cu lichidele corpului tău într-o ambianță de încredere și siguranță.  De ele depinde cât de curat ești tu pe dinăuntru. Pe dinafară îți faci baia săptămânala, duș în fiecare zi. Acum este momentul pentru interiorul tău.
 • Sistemul sanguin și sistemul limfatic. Fiecare îți oferă daruri, doar tu să creezi ambianța în care aceste daruri să fie despachetate și să te bucuri de ele. Înveți cum din ceea ce mănânci poți să-ți ajuți zilnic aceste 2 sisteme sa lucreze pentru tine. 
 • Ph-ul sângelui. I se mai spune și echilibrul acido-bazic al sângelui. Vei înțelege lucruri importante despre ce anume influențează acest ph și mai ales cum să-l menții tu la un nivel în care să fie  favorabil sănătății .
 • Relația sângelui cu viața. Vei asimila o noua dimensiune a sângelui. Sângele este semnul vieții și la propriu și la figurat. Vei realiza că pe bune, cănd iubești viașa lucrează și sângele pentru tine, pentru sănătatea ta.
 • Surse de acidifiere a lichidelor corpului. Vei înșelege cum poți din alegerile alimentare pe care le faci de atâtea ori pe zi, tu singur îți minezi terenul/corpul. De azi treci la dezamorsarea bombelor pentru caă vei învăța cum s-o faci. O să-ți placă atât de mult încât va deveni un obicei să alegi mereu alimentele care-ți alcalinizează sângele.
 • Surse de alcalinizare a sângelui. Așa cum îți spuneam, devii pasionat să găsești mereu alimentele și combinațiile care îți alcalinizează sângele. Ce poate fi mai frumos în acestă lume în care ți se vinde acid pe pâine însă frumos ambalat. 
 • Procedura de detoxifiere a sângelui. Tot așa, la detaliu iți explic cum realizezi curățarea săngelui iar tu începi s-o aplici din ziua următoare.
 • Procedura de detoxifiere a limfei. La fel ca la sânge, vei primi  toată descrierea astfel încăt să reușești și tu s-o pui în practica, să-i simți efectele în corpul tău.
 • Exercițiul de sănătate pentru sânge și limfă. Așa cum deja te aștepți, există și exerciții simple pentru a asigura sănătatea zilnică pentru lichidele corpului. Te interesează să ai pe termen cât mai lung efectele acestor detoxifieri iar eu te voi invața cum să faci aceste lucruri.
 • Revenirea și păstrarea rezultatelor pe termen lung. În această călătorie ai început să înțelegi că pentru a avea o greutate normală, ca să ai încredere în tine și să fii echilibrat, sănătos, voios… ai început cu o curățenie în corpul tău. Înveți acum 5 modalități simple cu care să menții (pe cât mai mult timp, 6 luni, un an sau chiar ani…),  efectele acestor detoxifieri. 
 • Acum este important să înveți cum să combini alimentele ca să ai o digestie ușoara și completă, eficientă. Înveți despre principiile de combinare a alimentelor. Mai înveți și despre cum să-ți dai seama că nivelul de toxine din corp a crescut iar. Așa cum primavara, albinele își fac curățenie în stup dar și în corpul lor sau când vrei să te bucuri de  casa ta, începi și faci curățenie, speli perdele, zugrăvești, cureți florile și le uzi…tot așa și la tine: ai început cu o detoxifiere de primăvară, într-o manieră simplă și confortabilă.
 • Modalități de reducere a poluanților. Sunt aici cu tine și împreună am parcurs aceste 6 săptămâni astfel încât corpul tău a beneficiat de această curățenie de primăvară în confort, siguranță și distracție.
 • Un colon curat și sănătos este fundația sănătății corpului tău. 5 modalități prin care să-ți menții colonul sănătos și curat.
 •  Importanța alimentației cu hrană vie pentru menținerea rezultatelor detoxifierii pe termen lung.

Bonusuri

Pe lângă tot ce ți-am prezentat, îți ofer o serie de bonusuri valoroase
pentru că vreau să ai susținere și după terminarea acestui curs de detoxifiere.

O sesiune 1/1 pentru consiliere nutrițională sau coaching nutrițional

Ca să mergem împreuna în acest program de detoxifiere, vreau să-mi poți împartași în privat despre provocările tale. Poate vrei să-ți cunosc nevoile și durerile ca să te ajut cel mai bine. În această întâlnire 1/1 vei afla cum să-ți găsești soluții la blocajele cu care nu mai știi ce să faci. Vei avea chiar aici nutriționistul și coach-ul tău pe care îl cauți de mult timp. Acum l-ai găsit!

Cărți

1. ‘’Cei 3 stâlpi ai eliberării tale de toxine’’ / Transformă inteligent factorii naturali într-o metoda imbatabilă de detoxifiere ca să întinerești pe zi ce trece. 2. Colecția de rețete pentru salate, supe si dulciuri vegane și rawvegane. 3. O meditație ghidată de atragere a stării de sănătate și armonie.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Înscriere integrală – 697​ RON doar 497 RON

Înscriere în rate – 2 x 297 RON (a doua rată se achită la a 2-a săptămână) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Garanție 100%. Primești toți banii înapoi, 100%, dacă după cele 8 misiuni îndeplinite și implicare 100% în cele 6 săptămâni, nu ai beneficii din acest curs. Simplu. Fără întrebări sau explicații.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la cursul de detoxifiere prin folosirea inteligentă a apei

Universul lucrează prin oameni, pentru oameni.  Dacă încă nu te-ai înscris la acest curs, poate nu este pentru tine. Ai văzut ce câștigi, acum află ce-ai pierde dacă nu ai veni la acest program de detoxifiere. Știi foarte bine că ai pierde:

 • Șansa de a face o detoxifiere ca la carte ca să te eliberezi de toxine și de kilogramele în plus.
 • Ocazia de a scăpa de senzația de balonare și de constipație ca să-ti dai start la regenerare și reîntinerire.
 • Posibilitatea de a lucra cu mine 10 moduri în care folosești apa pentru detoxifierea generală a corpului tău.
 •  Momentul în care în sfârșit poți să faci ceva pentru tine ca să dormi mai bine.
 • Șansa de a face parte dintr-un grup de oameni care vor parcurge programul de detoxifiere și vor avea mai mult chef de viața decât tine.
 • 6 saptamani în care să afli cum funcționează corpul tău ca să știi cum să-l ajuți.
 • Momentul în care îți dai start la reîntinerire prin eliminarea toxinelor din corpul tău.
 • O carte care te poate ghida toată viața să-ți conduci sănătatea.
 • O colecție de rețete de salate, supe, dulciuri raw vegane.
 • Un program de meditație care îți poate schimba viața.
 • Ocazia de a vedea pe pielea ta efectele unei detoxifieri pe cât de simple pe atât de eficiente.
 • Șansa de a avea prieteni noi care să te susțină ori de câte ori ai nevoie pentru ca și ei au aceleași scopuri ca și tine și te înțeleg.
 • O experiență pe care  n-o vei  avea toată viața și care  ți-ar schimba cu adevărat viața.

Testimoniale

Maria Dimieru. Mi-a facut placere sa lucrez cu Coach Cornelia si , mai mult decat atat, m-a ajutat enorm sa-mi ating obiectivele. Un aspect pe care este imposibil sa nu-l remarci este pasiunea ei si modul in care se implica si te sustine. Devine fanul tau numarul 1 si are grija sa te directioneze sa-ti definesti bine asteptarile si sa stabilesti pasi concreti cum poti sa obtii ce-ti doresti. O recomand cu toata increderea pentru profesionalismul de care da dovada, cat si pentru caldura si blandetea ei.

Florin David. Am ramas surprins cata intelegere am primit si cu cata usurinta te face sa treci peste multe provocari. Cei 35 de ani de vegetariana convinsa este echivalentul unei persoane minunate care se cunoaste de departe.

Are toate ingredientele necesare pentru hrana ta vie si starea de bine. Este de ajuns sa asculti doar un cuvant de la Cornelia si iti vei da seama ca este persoana care nu trebuie sa iti lipseasca din viata ta.

 
 
 

Nada Stoici. Un OM mare în adevăratul sens al cuvântului,cald, frumos,viu, spontan care știe să asculte. Alături de ea mi-am amintit de tehnica vechilor filozofi cea a maieuticii, a științei cu care trebuie să știm să adresăm intebări fară a leza dialogul creat și prin care partenerul de dialog să-și dea singur răspunsurile de care are nevoie.
O femeie frumoasă cu adrevărat binecuvântată de frumusețe sufletească și spirituală. Îmi doresc să ajute cât mai multe persoane și să ajungă la inimile multor oameni.

Madalina: Buna dimineata! Multumesc Universului ca te-am intalnit! Toate materialele tale sunt ceea ce aveam nevoie sa aud, ceea ce cautam de ceva timp. Multumesc, multumesc, multumesc! Am inceput sa aplic ceea ce citeam in materialele valoroase de la tine si asa vreau sa traiesc de acum inainte! Eu vreau cat mai multe informatii de la tine (sunt egoista, asa-i? 😁), despre orice tema. Iti doresc o duminica placuta si multumesc inca o data pt tot!

Buna, Cornelia! Sunt Luminita din Bacau.Ma bucur  sa te cunosc. Recent am schimbat prefixul, implinind 30 de primaveri si odata cu acest eveniment a venit la pachet si o raceala zdravana.  Vreau sa am grija de mine, sa am o alimentatie sanatoasa, sa fiu izvor de energie si voie buna…la orice varsta.De-abia astept sa vad ce mi-ai pregatit in acest minicurs folositor. Simt ca asta ma va face sa imi schimb stilul de viata in bine.

Te pup Cornelia. Da vreau o detoxifiere și chiar am inceput sa beau ceai de urzica si simt cum nu mai sunt balonată și partea de sus a
 abdomenului nu mai este umflat, mă simt mai ușoară și începe să
 îmi fie foame. Nimic din
 ce fac nu fac cu reținere, așa simt că îmi este mai bine. Deși eu
 sunt o pofticioasă, nu mai am pofte când văd mâncăruri cu carne
 și etc. Urmăresc și eu cu o curiozitate mare evoluția mea…
Noapte bună!🤗

Este pentru tine acest curs  de detoxifiere dacă:

 • te simți obosit și fără energie,  ai așa o inerție, o rezistență în a face ceva nou și bun pentru sănătatea ta
 • te simți singur și neînțeles într-o societate căreia nu-i pasă de nesiguranța și de temerile tale
 • ești mai mereu balonat după ce mănânci, simți ca digestia s-a lenevit, nu se mai face ca la 20 de ani
 • nu ai activitate fizică de ani de zile, poate de zeci de ani de zile. Te simți anchilozat, ai și kilograme în plus pe care le simți la orice pas și îți dorești să scapi de toate astea ca să  fii și tu mai ușor
 • te-ai gândit măcar o data că ți-ar prinde bine o detoxifiere însă nu ai îndrăznit s-o faci din tot felul de temeri
 • deși dormi, dimineața nu te simți odihnit, parcă ai fost la împins vagoane, te dor articulațiile
 • simți că nu ai destulă voință ca să faci ceva pentru sănătatea ta iar dimineața stai la wc mai mult de 15 minute
 • consumi multe dulciuri, mai că te suspectezi că ești dependent de dulciuri, așa le-ai mânca tot timpul
 • te simți panicat de multe ori, parcă ți-e frică de tot felul de lucruri în mod inexplicabil, ai sentimentul de nesiguranță
 • sesizezi ca ai mirosuri neplăcute, respirația, transpirația, secrețiile, scaunul, urina și nu știi de ce, care-i cauza
 • ești irascibil și pesimist, nu-ți place nici ție de tine, însă nu știi cum să schimbi situația de unul singur.

Hai să recapitulăm ce anume primești

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Înscriere integrală – 997 RON doar 697 RON

Înscriere în rate – 2 x 399 RON (a doua rată se achită până la a 2-a săptămână de curs) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invit sa ma contactezi si o sa te ajut cu bucurie.