Evenimente

Interviu online, FocusPress - Constanta, Iulie 2020

Cand Universul vrea sa vorbesc despre hrana vie si detoxifiere, raspund cu bucurie. A fost o adevarata onoare pentru mine ca in prezenta doamnei Alexandra Vasile de la FocusPress sa impartasesc despre alimentatia sanatoasa. Recunostinta, Alexandra! Multumesc, FocusPress

Deschidere Centru de Nutriție Integrativă

Centru de Nutritie Integrativa Nutri2Power, este primul centru din Romania in care prin nutritie, detoxifiere, coaching, yoga, fitness si terapii alternative la sediu in Timisoara sau in Retreat-ul Herneacova, iti cresti nivelul starii de bine, de sanatate, de constiinta. 

Suntem o echipa (medic, nutritionist, Echipa de la educatia vederii cu Flavius Turcanu)  cu care in siguranta si confort  iti descoperi lumea interioara si exterioara, iti atingi obiectivele si te regasesti.

Coaches Congres, Praga 2019

Un eveniment la care am visat multi ani. Cu 4 ani in urma imi notasem in agenda ca eu, Cornelia Manole particip la acest eveniment. Printr-o minune am ajuns. Si multe castiguri am avut in dezvoltarea mea personala. Cheia: ma expun, experimentez si cresc, imi descopar mereu potentialul . Pasul 2 este ca vin la tine si te ajut prin tot ceea ce am inteles, experimentat, am verificat. Cu un coechipier de nadejde, care crede in tine, te apreciaza, ajungi mai departe decat fiind singur si neincrezator, neinteles, trist, confuz. Puterea transformatoare a coachingului este tocmai acest curaj de a primi in echipa ta un coach pe care stii ca te bazezi, stii ca nu te lasa la greu, stii ca te sustine mereu sa gasesti solutia potrivita pentru tine. Pentru ca un coach bun vede mereu in tine scanteia de castigator. Stie sa te asculte si sa-ti adreseze exact intrebarea care sa te lumineze. 

Scoala Isaac Goiz Duran, Madrid 2017

Pair biomagnetico therapy si PsichoNeurologico Biomagnetico therapy, sau capacitatea biomagnetilor de a reechilibra PH-ul in corp mi-a oferit o complexa intelegere a relatiei dintre boli si corpul uman si modul in care corpul uman transmite mesajul despre ce are nevoie petru a se vindeca.