Cum să mănânci inteligent ca să întinerești cu 10 ani 

Înveți în 8 pași  cum să-ți crești  antioxidanții în corp ca să nu te ramolești și să câștigi ani buni pentru tine 

Te ajut cu 8 Materiale să experimentezi gratuit în 8 pași, cum să-ți hrănești inteligent corpul. Ai deja 30 de ani? Ești ocupată și obosită? Acum este momentul tău! Antioxidanții din legume și fructe iti oferă tinerețe. Fă ceva bun pentru tine!!

Marketing by

Cu un Share iți poți ajuta prietenii! Antioxidanții alunga oboseala. Merită! 

Ce primești concret și gratuit dacă te abonezi la acest minicurs 

Despre Cornelia Manole

,, M-au interesat mereu factorii de care depindea starea mea de bine. Și cum am înțeles repede că sunt creatoarea propriei mele fericiri, am ales să mă folosesc de hrana vie. Hrană pentru corp, minte, suflet! Susține viața. 

Am fondat Centrul de Nutriție Integrativă nutri2power unde oamenii beneficiază de consiliere nutrițională și servicii de coaching, terapii alternative, slow fitness, pentru regenerare, recâștigarea paradisului pierdut și prelungirea tinereții cu cât mai mulți ani!

În toate acțiunile mele am ca obiectiv să servesc oamenii cu tot ceea ce sunt: experiență, cunoaștere și o mare iubire de oameni, de tot ce este viu.

De când sunt am folosit alimentația ca pe un instrument inteligent prin care să câștig ani buni pentru mine, tinerețe, sănătate și puterea de a-mi împlini visele. 

De 35 de ani sunt vegetariană. Sunt de profesie nutriționist, coach și terapeut. Am experimentat hrana vie și ador savoarea și efectele ei în meniuri simple și gustoase. Provocarea mea constă în a-mi preparara mâncarea în cel mult 30 de minute. 

Simt viață-n mine, tinerețe și la 56 de ani. Am timp  de conexiuni, experiențe și consilierea clienților mei. Pentru că ești importantă pentru mine, îți ofer 8 Materiale cu o cale sigură prin care să ai și tu parte de aceste beneficii, așa ca mine.

Cum să mănânci inteligent ca să întinerești cu 10 ani

Înveți în 8 pași cum să-ți crești antioxidanții în corp ca să nu te ramolești și să câștigi ani buni pentru tine

Te ajut cu 8 Materiale să experimentezi gratuit în 8 pași, cum să-ți hrănești inteligent corpul. Ai trecut de 30? Ești ocupată și obosită? Antioxidanții din legume și fructe îți oferă tinerețe. Acum este momentul tău! Fă ceva bun pentru tine!!

Share și iți ajuti prietenii! Antioxidanții alungă oboseala. Merită!